Musical in het theater

Een cursus voor jongens en meisjes van 8 tot 13 jaar die een èchte musical gaan uitvoeren in èchte theaters. Je hebt al ervaring met zingen, dansen en/of toneelspelen en je hebt misschien al eens op een echt podium gestaan. Je kunt goed teksten onthouden, hebt een leuke stem en durft toneel te spelen. Je doet serieus mee en komt naar alle repetities.

Je werkt met elkaar aan een leuke musical die je een paar keer gaat uitvoeren. Bij alle voorstellingen treedt je op in prachtige kostuums en er zijn echte requisieten en decors. Met een mooie belichting ben je dan al een applaus waard! Je krijgt zangles, toneelspel en dansles. En je leert te improviseren.

Cursusduur: september 2018 - voorjaar 2019
Cursusdag: woensdag van 16:30 - 18:00 uur.
Repetitieruimte: Theater De Cameleon,
                          3e Kostverlorenkade 35, Amsterdam
Kosten: € 395,00 + 35,00 voor deelname aan het werkweekend

Er zijn ook paar extra repetities in het weekend. En er wordt een werkweekend georganiseerd in maart of april 2019 om de hele productie door te lopen met kleding en muziek. De uitvoeringen zijn altijd op woensdag en/of in een weekend.

Deze cursus gaat door bij minimaal 15 deelnemers.

Kom na de zomervakantie kennismaken met ons! We doen samen zang- en speloefeningen en je krijgt alles te horen over de nieuwe musical.

Gratis introductieles op woensdag 19 september 2018

Locatie: Theater De Cameleon,
              3e Kostverlorenkade 35, Amsterdam
Aanvang: 16:00 uur

Aanmelden kan hier.

 

 

divider


Seizoen 2018 - 2019
Meedoen met de nieuwe musical "Zinnenrijk"

Meer informatie

PRIVACY-STATEMENT
Meer informatie